Despre Noi

LEXUS SRL are ca principal obiect de activitate comertul cu autovehicule second-hand, functionand pe aceasta piata de peste 23 de ani. Cele peste 7000 de autovehicule comercializate pe tot teritoriul Romaniei, dar si in Europa au contribuit la formarea noastra ca si profesionisti, dar si la dobandirea unei experiente, ce ne permite sa achzitionam masini de calitate care sa corespunda nevoilor clientior nostri. Autovehiculele din oferta noastra sunt achizitionate de la case de licitatii si companii de leasing, fiind verificate tehnic inainte de vanzare.

Siguranta

 

Cand vine vorba despre autovehiculele pe care le comercializam, pentru noi, pe primul loc este siguranta clientilor nostri. Din acest motiv alegem foarte atent autovehiculele pe care le achizitionam spre vanzare, in acest fel incercand sa nu incalcam increderea acordata din partea clientilor nostri, formati de-a lungul anilor, dar si sa satisfacem cerintele viitorilor clienti ce aleg sa achizitioneze masini din showroom-ul nostru

Garantie

 

Pe langa toate acestea, clientii nostri beneficiaza de garantie pe o perioada de 12 luni in limita a 5.000 km.

Transparenta

Militam pentru transparenta totala cand vine vorba despre comertul cu autovehicule, iar din acest motiv, punem la dispozitia clientilor seriile de sasiu pentru autovehiculele aflate in stoc. De asemenea, pe factura

emisa de noi se noteaza intotdeauna numarul de kilometri. 

 

In plus,oferim clientilor nostri posibilitatea de a verifica autovehiculul pe care doresc sa il achizitioneze in orice service auto pe care ei il considerapotrivit.

 

 Ne dorim ca prin toate cele enuntate mai sus sa ne asiguram ca cei care decid sa achizitioneze un autovehicul de la noi, parasesc showroom-ul nostru fiind 100% multumiti de alegerea facuta si siguri ca noua lor masina ii va duce oriunde doresc in deplina siguranta.

0

de ani

pe piață

0
Specialiști
0 k
Mașini vândute
0
Showroom

ECHIPA LEXUS AUTO

Alin Remeș

alin.remes@lexus-auto.ro

0722.331.293

 

Lucian Lobonț

lucian.lobont@lexus-auto.ro

0730.020.085

Alina Remeș

alin.remes@lexus-auto.ro

0726.331.293

Remus Covaci

remus.covaci@lexus-auto.ro

0722.624.977

Întrebări frecvente

Fiecare autovehicul beneficiaza de garantie pe functionarea motorului pentru o perioada de 12 luni in limita a 5000 km. 

Autovehiculele se pot achizitiona atat in leasing, cat si prin finantare pentru persoane fizice.

Da! Va punem la dispozitie numerele de PROBE pentru a verifica autovehiculul in orice service doriti. 

Dupa probarea autoturismului noi vom emite factura fiscala. Dupa plata autoturismului noi ne vom ocupa de eliberarea numerelor provizorii si certificatului fiscal. Cu asta se incheie procesul de achizitie si acum masina este a dumneavoastra.

In functie de numarul de clienti si perioada de asteptare la institutiile publice eliberarea actelor poate dura intre 30 de minute si 1 ora.

Pentru achizitia unui autovehicul aveti nevoie doar de cartea dumneavoastra de identitate. 

Ne puteti contacta in prealabil pentru programarea unui test drive sa va asteptam direct la showroom. 

Autovehiculele sunt achizitionate doar de la case de licitatii si companii de leasing. Inainte de a cumpara un autovehicul ne asiguram cu ajutorul raportului de verificare pus la dispozitie de vanzator ca starea tehnica a autovehiculului este corespunzatoare. 

Copyright © 2021. Lexus Auto. All rights reserved. Soluție media oferită de Set Studio