Termeni de utilizare a site-ului

Site-ul www.lexus-auto.ro este proprietatea LEXUS SRL, dealer de automobile second-hand, care detine inclusiv acceptul pentru utilizarea informatiilor, fotografiilor, spoturilor si altor materiale folosite in constructia acestui site.

Utilizarea acestui site este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare, precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile in Romania.

Compania noastra s-a straduit ca informatiile oferite de acest website sa fie cat se poate de corecte. Cu toate acestea, LEXUS SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezenta lista de preturi ca urmare a schimbarilor de structura si pret ale produselor pe care le comercializeza.

Orice cifre din acest site legate de viteza si performante nu trebuie sa fie considerate ca o incurajare de a conduce fie periculos, fie la viteze ce depasesc limitele legale. Toate datele privind economia de combustibil sunt in conformitate cu Directiva 93/116/EC.

Cu toate ca ne straduim sa va oferim informatii corecte si de ultima ora, prin accesarea acestui website se considera ca acceptati termenii si conditiile acestea, ce intra in vigoare in momentul in care accesati pentru prima data acest site. In niciun caz, nu garantam ca prin acest site veti avea informatii total complete si corecte, ca website-ul va fi permanent on-line, fara nici un fel de erori sau ca site-ul si serverul nu au virusi si alte defecte. Nu ne consideram responsabili pentru defectele, inconvenientele sau pierderile de date provocate de continutul acestui site.

Nu garantam functionalitatea site-urilor externe acestui website. Orice site extern pe care il accesati facand click pe un link extern, nu se afla sub controlul nostru. Va asumati deci riscul accesarii acestor website-uri.